Prestižní SSL EV certifikát v akci 1+1 zdarma

14. února 2013 | Novinky

Jako největší prodejce SSL certifikátů v ČR nabízíme na našem projektu SSLmarket.czpro naše zákazníky naprosto unikátní nabídku. Prestižní SSL certifikát GeoTrust True BusinessID EV na 1+1 rok zdarma. Díky němu získají naši zákazníci zelený adresní řádek za nejlepší cenu na trhu.

 

Důvěra a prestiž zeleného adresního řádku

Internetoví návštěvníci dnes citlivě posuzují bezpečnost webových stránek, kterým svěřují své citlivé osobní informace nebo kde platí online. Je proto důležité, aby byly všechny e-shopy a webové prezentace maximálně zabezpečeny a obsahovaly nezaměnitelný symbol bezpečnosti – zelený adresní řádek.

Zelený adresní řádek = vyšší důvěra, vyšší ochrana, vyšší zisk

Celosvětově uznávané certifikační autority, které vydávají SSL certifikáty, ve svých případových studiích dokazují pozitivní psychologický vliv zeleného adresního řádku na vnímání majitele stránek zákazníky (Zdroj: VeriSign Case Study). Zelený adresní řádek motivuje k vyšším prodejům a posiluje důvěru zákazníka. Certifikační autorita GeoTrust dokonce potvrzuje, že EV certifikáty pomáhají zvýšit příjmy o 28 % (Zdroj: GeoTrust Case Study).

  • zelený adresní řádek s názvem vaší firmy = vyšší důvěra zákazníka ve vaší společnost
  • zelený adresní řádek = získáte pouze s EV (Extended Validation) certifikátem
  • zelený adresní řádek = zvyší počet objednávek

Rozhodli jsme se proto usnadnit získání zeleného adresního řádku a připravili jsme pro všechny zodpovědné majitele webových stránek skvělou příležitost získat EV certifikát v akční nabídce.

 

GeoTrust True BusinessID EV za 2.495 Kč na rok

Prémiové výhody SSL EV certifikátu již nejsou cenově nedostupná řešení. Webové stránky nyní můžete zabezpečit certifikátem True BusinessID EV od společnosti GeoTrust za bezkonkurenční cenu 4.990 Kč na 1+1 rok zdarma. Za tuto cenu lze objednat zelený řádek na 2 roky, za jeden rok tedy zaplatíte jen 2.495 Kč.

Použitím EV SSL certifikátu každá společnost deklaruje, že jí záleží na internetové bezpečnosti a že chce patřit mezi top společnosti využívající tyto prestižní certifikáty. EV certifikáty nachází využití nejen v bankovním a finančním sektoru. Uplatní se také na mnoha webových projektech s důrazem na bezpečnost a kvalitu.

Kompletní podmínky akce jsou uvedeny na stránkách projektu www.sslmarket.cz – nejširší nabídka SSL certifikátů pro vaše projekty a webové stránky.

Chcete se nás na něco zeptat?
Kontaktujte nás
Chcete s námi pracovat?
Podívejte se na volná místa