Zoner Media Explorer 5 podporuje sběrnu Fotolab!

5. března 2003 | Tiskové zprávy

ZONER software, s. r. o., přední český producent software v oblasti digitální fotografie, uvedl na trh, ve spolupráci se společností Fotolab, a. s., aktualizované vydání multimediálního správce souborů Zoner Media Explorer 5.

Zásadní novinkou aktualizovaného sestavení 4 je nové Centrum zakázek digitální fotografie s komplexní a  přehlednou přípravou zakázek pro výrobu „klasických“ fotografií ve značkové fotolaboratoři Fotolab. Program automaticky ke každé zakázce spočítá cenu a přes internet odešle fotografie do digitální fotolaboratoře Fotolab v Praze. Hotovou zakázku si zákazník může vyzvednout do pěti dnů v jedné z více jak 1 500 sběren rozsáhlé sítě partnerů nebo stovky vlastních prodejen Fotolab.

Program Zoner Media Explorer 5 je softwarovým bestsellerem zimní softwarové sezóny. Od svého uvedení na podzimním veletrhu Invex 2002, na kterém získal hlavní cenu Best of Invex, přesáhl jen v ČR počet prodaných licencí hranici 11 000. Zapojení digitální sběrny Fotolab do  programu přináší jeho uživatelům možnost výroby kvalitních fotografií u obou největších tuzemských zpracovatelů fotografií.