Vyhrajte ceny v soutěži o nejlepší phpRS web

28. června 2005 | Tiskové zprávy

Všichni provozovatelé webových prezentací, kteří využívají redakční systém phpRS, se mohou zúčastnit ankety o nejlepší web roku. Pro výherce a hlasující jsou připraveny zajímavé ceny od sponzora soutěže, firmy Zoner software.

Soutěž je rozdělena do dvou kategorií. V první kategorii se hodnotí přihlášené webové projekty z technologického a designérského hlediska. Výherce vybírá odborná porota složená ze členů phpRS projektu. Druhá kategorie se soustředí pouze na grafické zpracování webu, výherce vzejde z hlasování internetových uživatelů.

Podrobné informace, přehled cen pro výherce a podmínky soutěže lze nalézt na stránce www.supersvet.cz/anketa/. Uzávěrka přihlášek webů do soutěže je 16. července 2005. Poté bude probíhat hlasování, které končí 20. srpna 2005.

Sílící vliv open-source softwaru si plně uvědomuje i generální sponzor ankety, firma Zoner software. Její manažer internetových služeb Petr Komárek dodává: „Redakční a informační systém phpRS je efektivní nástroj pro publikování na webu. Svou účastí na projektu chceme podpořit vývojáře open-source softwaru, pro které jsme připravili zajímavé ceny. Jde o odborné publikace, software pro digitální fotografii a předplacený webhosting.“