Vánoční dárek od ZONER software a Zoner SQL WebManager

25. listopadu 2001 | Tiskové zprávy

Konec roku s sebou přináší čas vánočních dárku. Také ZONER software, s. r. o., přichází se svým dárkem pro klienty, kteří se rozhodnou využít webhostingových služeb Českého informačního serveru Czechia (www.czechia.com).

Tímto dárkem je 45 dní provozu nově zřízených webhostingových služeb ve „variantě A“ ZDARMA. Nabídka se vztahuje na všechny domény objednané do provozu v období od 20.11.2001 do 6.1.2002 (tedy buď nové objednávky nebo zprovoznění zaparkované domény) ve variantě a na operačním systému Windows NT a čtvrtletní fakturaci. S touto variantou automaticky získáte kromě dalších služeb i samostatnou IP adresu a SSL certifikát. První faktura za provoz domény bude zaslána až po 45 dnech provozu zdarma, což představuje 50% úsporu nákladů na první tři měsíce provozu internetové aplikace. Podrobnosti o nabídce najdete na www.czechia.com.

Snahou ZONER software vždy bylo a stále je, poskytovat zákazníkům a partnerům maximální možnou úroveň kvality služeb s možností komfortní administrace. z těchto důvodů bylo vytvořeno Centrum administrace (admin.czechia.com), které umožňuje administraci domény a služeb na vysoké úrovni. Nyní vývojový tým ZONER software vytvořil novou aplikaci. Tou je Zoner SQL WebManager. Tento výkonný webový nástroj nabízí jednoduchou a rychlou on-line správu databází v MS SQL. Umožňuje tvorbu, editaci a prohlížení tabulek a mnoho dalších důležitých funkcí pro správu SQL databáze. Vstup do aplikace najdete na adrese sql.czechia.com.