Zoner zaregistroval pro své zákazníky 9 z 10ti evropských domén

9. prosince 2005 | Tiskové zprávy

Tuto středu, 7. prosince 2005 zahájili akreditovaní registrátoři na celém světě registrace tolik očekávaných domén .EU. Servery Rejstříku EURid zavalily úderem jedenácté hodiny dopolední statisíce žádostí ze všech koutů světa a jen ti nejrychlejší měli možnost získat pro své zákazníky první pozici. Zoner touto šťastnou zprávou potěšil devět zákazníků z deseti pár minut po spuštění registrace.

Zoner se stal akreditovaným registrátorem jako jeden z prvních subjektů v České republice již 24. 6. 2005 a od 20. 5. 2005 také nabízel bezplatné předregistrace všem zájemcům.

„Od chvíle, kdy jsme se stali registrátory, pracovali naši technici a programátoři na rozhraní, které se v hodině „H“ ukázalo jako spolehlivé a jeho výsledky toto mohou jen potvrdit“ říká manažer internetových služeb Zoneru, Petr Komárek. Na většinu zákazníků, kteří si vybrali pro registraci první fázi Sunrise period a stihli včas zaplatit, pak čekal email přímo od rejstříku EURid s informací, že jsou první v řadě žadatelů a mají tudíž obrovskou šanci doménu získat.

„Myslím, že toto potvrdilo kvality Zoneru jako registrátora evropských domén a je to jasným důkazem, že se u nás opravdu vyplatí domény do dalších fází objednat.“ Dodává Petr Komárek.

Zoner nabízí registrace evropských domén na stránkách www.regzone.cz.