Czechia.com nabízí MS SQL 2008

6. listopadu 2008 | Tiskové zprávy

Webhostingová služba společnosti ZONER software, www.czechia.com, nabízí svým zákazníkům od listopadu využívání databází na nejnovějším SQL serveru 2008 společnosti Microsoft.

CZECHIA.COM, poskytovatel webhostingových služeb a registrace domén, nabízí od listopadu svým zákazníkům možnost využívat nejnovější databázový systém MS SQL 2008. Zároveň mohou uživatelé služeb na platformě Windows nově využívat systém pro správu URL – URL Rewrite Modul pro IIS7.

SQL Server 2008 nabízí nové datové typy, integrované fulltextové vyhledávání, vylepšení SQL příkazů a další novinky, které vývojářům pomohou při vývoji moderních aplikací. Databáze je k dispozici zákazníkům s webhostingovým programem dotNET 2008, který také nabízí například 2 GB diskového prostoru a 50 e-mailů.

„Jsme velmi rádi, že můžeme oficiálně nabídnout našim zákazníkům nové technologie společnosti Microsoft. Nový databázový server výrazně rozšiřuje služby pro vývojáře na platformě Windows. Společně s novou funkcí pro přátelská URL, která významně doplňuje využitelnost IIS7, získávají naši zákazníci silné nástroje pro jejich dynamické prezentace,“ říká Petr Komárek, ředitel internetové divize.

Více informací o projektu CZECHIA.COM k dispozici na stránkách www.czechia.com