Zoner Photo Cloud zvyšuje pro všechny kapacitu na 20GB

27. listopadu 2018 | Novinky Tiskové zprávy

Všestranný program pro správu a úpravu fotek Zoner Photo Studio X zvyšuje kapacitu základního plánu úložiště Zoner Photo Cloud z 5 na 20 GB.

Nyní ještě více prostoru zdarma

Uživatelé se v nové aktualizaci mohou těšit na zvýšenou kapacitu Zoner Photo Cloudu. Základní plán nyní nabízí čtyřikrát vyšší kapacitu – 20 GB. Fotografové mohou zálohovat a upravovat fotografie na více zařízeních nedestruktivně, přímo na Zoner Photo Cloudu. Služba je optimalizovaná pro fotografie, ale nahrávat je možné i jiné soubory. Přenos dat je šifrovaný a zabezpečený proti odposlechu pomocí SSL certifikátů. Samozřejmostí je i funkce koše, který chrání před nechtěným smazáním dat. Soubory se dají obnovit kdykoliv do 30 dnů.

Integrace v katalogu

“Zoner Photo Cloud je nyní  možné přidat a integrovat do katalogu. Zahrnuje to více výhod.  Uživatel může pracovat s fotkami i v režimu offline, rychle vyhledávat a třídit podle klíčových slov nebo místa,“ objasňuje produktový manažer Jan Kupčík.

Dodatečný upgrade a jednoduché sdílení fotek

20 GB základní plán je dostupný automaticky pro všechny uživatele ZPS X. I nadále nabízíme upgrade s ještě větší kapacitou. Je možný ve standardních balíčcích od 50 GB do 1TB. Individuální navýšení nad hranici 1TB je možné po kontaktování technické podpory.  Složky lze sdílet jinému uživateli Zoner Photo Studia X. Je to skvělá volba pro tvorbu rodinného archivu, případně použití v menším pracovním týmu. “Zvětšením Photo Cloudu převyšujeme základní kapacitu konkurenčních řešení pro úpravu fotek a snažíme se podpořit rostoucí trend používání Cloudových služeb,” dodává ředitel Michal Prouza.

Plná verze programu ZPS X včetně základního plánu Zoner Photo Cloudu s kapacitou 20 GB je ke stažení a vyzkoušení na 30 dní zdarma na adrese www.zoner.cz.

ZONER software je autoritou v oblasti digitální fotografie. Právě letos oslavuje 25. výročí založení firmy. Za toto období přináší řešení pro fotografy, počínaje v Česku nejpopulárnějším fotografickým programem Zoner Photo Studio, přes online galerii Zonerama až po magazín Milujemefotografii.cz a širokou nabídku fotopublikací. Je také předním poskytovatelem internetových služeb, souvisejících s prezentací na internetu a e-komercí. Společnost sídlí v Brně a s pobočkami na Slovensku, v Maďarsku, Japonsku a USA zaměstnává přes 100 pracovníků.

—-

Kontakt pro novináře: