S digitálními fotkami za Zonerem do PG CYBER CAFÉ

25. dubna 2007 | Tiskové zprávy

Fotografové na cestách bez vlastního mobilního počítače důvěrně znají situaci, kdy mají přeplněnou paměťovou kartou a řeší problém, jak z nich získat data a dále je zpracovat. Ideální příležitostí jsou pro tento účel internetové kavárny. Kavárny PG CYBER CAFÉ, profesionální síť internetových kaváren a počítačových klubů po celé České republice provozuje společnost ProGamers s. r. o., nyní nabízejí zájemcům mnohem více. Fotografie si zde můžete nejen stáhnout, také upravit, odeslat do fotosběrny ke zpracování a to vše v příjemném prostředí při šálku dobré kávy.

Dosud ojedinělý projekt zpracování digitální fotografie v PG CYBER CAFÉ vznikl ve spolupráci se ZONER software, s. r. o., autorem v tuzemsku nejúspěšnějšího počítačového programu pro kompletní zpracování digitálních fotografií Zoner Photo Studio. Ten je také instalován na všech počítačích ve špičkově vybavených provozovnách a je tak ZDARMA k dispozici v rámci pronájmu doby zapůjčení počítače. Pokud si při práci neví uživatel rady, může se obrátit na zaškolený personál nebo si spustit některý z mnoha multimediálních videotutoriálů, které ho provedou krok po kroku zpracováním digitálních fotografií, jako například vytvořením webové galerie a vystavením na internetu.

Pilotní fáze projektu bude spuštěna 1. 5. 2007 v AMD PG Cyber Café Velký Špalíček v Brně odkud by se měl rozšířit postupně do dalších provozoven sítě.