Březen za dveřmi, 100% hostingu navíc na Czechia.com

15. února 2005 | Tiskové zprávy

od dnešního dne mohou všichni návštěvníci stránek www.czechia.com využít speciální akci konanou v rámci Března – měsíce internetu. Po objednání a zaplacení nového pronájmu webového prostoru získá každý zákazník pronájem na dvojnásobnou dobu.

Akce se týká všech standardních webhostingových programů z nabídky Czechia.com. Jde o programy S, linuxPlus, dotNET, C, B a A-profi. Při využití akce může zákazník výrazně uspořit. Například při objednání a zaplacení nejlevnější varianty S získá uživatel zdarma webhostingový pronájem v hodnotě 1 740 korun. V případě, že zákazník koupí technologicky nejvyspělejší program A-profi, ušetří více než 10 tisíc Kč.

Pravděpodobně nejzajímavější z pohledu uživatelů jsou programy linuxPlus a dotNET. První jmenovaný nabízí všechny moderní skriptovací (PHP) a databázové technologie (MySQL) na operačním systému Linux. Naproti tomu varianta dotNET uspokojí vývojáře na platformě Microsoft .NET, nabízí podporu ASP.NET a výkonné databáze MS SQL.

Speciální nabídka na stránkách www.czechia.com je časově omezená, končí 31. března letošního roku. Pro všechny nové objednávky platí buď čtvrtletní nebo roční platební období. Čím je platební období delší, tím je i úspora pro zákazníka větší.