Smršť českých softwarových novinek na Invexu

30. srpna 2000 | Tiskové zprávy Brněnská společnost ZONER software, s.r.o., přední český softwarový producent a poskytovatel webhostingových služeb připravuje na letošní Invex několik lákavých novinek. Nejvýraznější novinkou jistě bude nová verze oblíbeného vektorového grafického editoru Zoner Callito 4 s řadou vylepšení umožňujících profesionálnější zaměření programu. Představena bude také nová 32bitová verze hypertextového a multimediálního autorského nástroje Zoner Context 4 a chybět nebudou ani původní klipartové sbírky, včetně nové série České kliparty 2. Na stánku bude rovněž uvedena konečná verze profesionálního systému pro elektronické obchodování Zoner inShop 2000 s řadou jedinečných možností při výstavbě elektronických prodejen. Tradičně bude představena kompletní nabídka služeb nejstaršího českého webhostingového projektu Czechia. Ve společné expozici se ZONER software budou vystavovat také partneři společnosti v oblasti webhostingu, elektronické komerce, prodeje software a elektronického publikování z několika regionů v České republice. Stánek ZONER software č. A38 se nachází v nové hale V.