Ke každé doméně EU webhosting na rok zdarma

13. března 2006 | Tiskové zprávy

ZONER software, akreditovaný registrátor domén EU nabízí automaticky ke všem objednaným doménám EU webhosting na rok zdarma.

„Spuštění registrace domén EU považujeme za velmi významnou událost pro každou firmu i občana Evropské unie. Doména s koncovkou .eu by se měla v budoucnu stát jednou z nejvýznamnějších domén na internetu. Proto nabízíme všem našim zákazníkům, kteří získají doménu EU, roční webhosting zdarma k nastartování internetových prezentací. Zároveň si tak budou moci vyzkoušet naše profesionální služby“ říká manažer internetových služeb Petr Komárek.

S registrací domény .eu na www.regzone.cz, získá zákazník automaticky zdarma možnost webhostingové prezentace na serverech Czechia.com s prostorem pro vlastní www stránky, elektronickou poštou, antivirovým a antispamovým řešením a další služby včetně statistik nebo pravidelného zálohování. Součástí je také profesionální 24/7 technická podpora, která je vždy připravena pomoci a poradit.

Doménu .eu mohli doposud registrovat pouze vlastníci „přednostních práv“, ochranných známek a veřejné instituce. To se 7. dubna 2006 změní a domény tak bude moci volně registrovat jakákoliv fyzická či právnická osoba Evropské unie.