Registrátor domén regZone.cz již nabízí přes 70 druhů domén

27. května 2009 | Tiskové zprávy

Společnost ZONER software rozšířila v květnu počet nabízených druhů domén na stránkách regZone.cz. Celkový počet domén vzrostl na 74, jako poslední v nabídce přibyly zejména domény z exotických zemí.

Registrační projekt regZone.cz pokračuje v rozšiřování nabídky doménových jmen pro své zákazníky. V polovině května byla na regZone.cz zahájena registrace čtyř nových domén Střední a Jižní Ameriky – COM.PA (Panama), COM.AI (Anguilla), COM.SV (Salvádor) a COM.CO (Kolumbie). Všechny nové domény si může registrovat jakýkoliv zájemce nebo firma.

Více možností ve výběru domény mohou využít například investoři expandující na zahraniční trh, cizinci žijící v ČR nebo „doménoví nadšenci“. ZONER software je prostřednictvím svých projektů CZECHIA.COM a regZone.cz jedním z předních registrátorů v České republice. Aktuálně spravuje téměř 85.000 domén.

Další informace o doménách a webhostingových službách společnosti ZONER software získáte na stránkách http://www.regzone.cz