ZONER software je THAWTE Premium Partner

20. března 2008 | Tiskové zprávy

ZONER software, s.r.o., největší zprostředkovatel THAWTE certifikátů v České a Slovenské republice, prohloubil partnerskou spolupráci se společností THAWTE a od dubna 2008 užívá titul “THAWTE Premium Partner“, který je zárukou profesionality nabízených služeb.

Jako THAWTE Premium Partner nabízí ZONER software s.r.o. výrazné zkvalitnění a zrychlení služeb v oblasti získávání SSL THAWTE certifikátů, které může poskytnout díky vyhrazené telefonní lince nebo novému rozhraní pro rychlejší objednávky všech typů SSL certifikátů. Veškerý servis od objednání po získání SSL certifikátu poskytuje ZONER software za ceny shodné se společností THAWTE. Další výhodou pro české zákazníky je platba certifikátů v českých korunách a česká technická podpora.

SSL certifikáty se využívají pro bezpečnou komunikaci na internetu. Pomocí šifrování chrání komunikaci mezi návštěvníkem webových stránek, zákazníkem e-shopu a serverem. Pro platební transakce jsou SSL certifikáty nutností. Předností certifikátů THAWTE je jejich bezproblémové použití ve všech moderním prohlížečích, včetně Internet Exploreru 7.

Více informací najdete na našich stránkách o SSL certifikátech.