ZONER software uvolňuje nový produkt Zoner Photo Studio Free na světové trhy (TZ 9/2010)

3. května 2010 | Tiskové zprávy

Společnost ZONER software uvádí na světové trhy volně šiřitelnou edici programu Zoner Photo Studio Free, určenou pro domácí, nekomerční užití.

„Uvolnění volně šiřitelné edice Zoner Photo Studio Free je dalším plánovaným krokem naší zahraniční expanze,“ uvádí Pavel Minář, ředitel divize software. „Pokud chceme ve vysoce konkurenčním prostředí mezinárodního trhu – zejména v anglicky mluvících regionech – uspět, musíme primárně posílit znalost naší produktové značky. Volně šiřitelnou edicí Zoner Photo Studio Free chceme na zahraničním trhu oslovit začínající, méně náročné domácí uživatele, a postavit ji proti desítkám konkurenčních produktů, které jsou dnes bezplatně k dispozici,“ dodává Pavel Minář.

Zoner Photo Studio Free obsahuje pouze vybrané funkce, které umožňují základní operace s digitálními fotografiemi a jejich sdílení v prostředí internetu. Pokud hovoříme o publikaci fotografií, nebylo možné nevyslyšet přání uživatelů týkající se napojení na populární služby pro sdílení fotografií, jako jsou Facebook a Flickr.

Zoner Photo Studio Free je dostupné pouze v anglickém jazyce a je určeno výhradně k osobnímu a nekomerčnímu užití na jednom počítači s operačním systémem Windows XP, Vista nebo Windows 7. Uživatelé volně šiřitelné edice získají na rozdíl od zákazníků placené verze technickou podporu pouze ve formě FAQ, uživatelských diskuzních fór a sociálních sítí, které jsou k dispozici na webové prezentaci produktu free.zoner.com.