100 tisíc licencí Zoner Draw míří do světa

14. června 2001 | Tiskové zprávy Brněnská softwarová společnost ZONER software, s. r. o., a americká společnost CD LabelCorp, Inc., se sídlem v Los Angeles, ohlašují úspěšné uzavření smlouvy o produkci a distribuci grafického editoru Zoner Draw 3 CD Label Edition. Tento grafický program vychází z oblíbeného Zoner Callista 3, které získalo mezi českými uživateli značnou popularitu a několik významných ocenění odborných redakcí včetně nejvyšší ceny počítačové výstavy INVEX – Křišťálový disk. Zoner Draw 3 bude distribuován v anglické a německé verzi. CD Label Corporation předpokládá odběr přibližně 100 tisíc licencí. Čím se liší Zoner Draw 3 CD Label Edition od standardního Zoner Callista 3? do programu byly přidány funkce pro potisk etiket na CD disky a sada předpřipravených návrhů CD etiket pro různé druhy použití. Také název Zoner Draw je novým označením Zoner Callista pro zahraniční trhy používaným od roku 2001. Za ZONER software smlouvu podepsal obchodní ředitel Roman Slavičinský. Za CD Label Corporation smlouvu podepsal president společnosti Jeff Bianco.

O ZONER software, s. r. o.

ZONER software, s.r.o., je přední česká softwarová společnost, známá českým zákazníkům především jako tvůrce původního vektorového grafického editoru Zoner Callisto / Zoner Draw, publikačního nástroje Zoner Context a systému pro výstavbu elektronických prodejen na internetu Zoner inShop. ZONER software je také provozovatelem největšího a nejstaršího českého webhostingového projektu Czechia. http://www.zoner.com

O CD LabelCorp Inc.

CD LabelCorp, Inc., je vedoucí světová firma v oblasti etiket pro polepování CD médií. Spolu s americkou společností Adaptec vytvářejí strategické partnerství pro uživatele CD médií; jsou spoluproducenty výhodných balíků etiket a software pro vypalování CD-ROM. CD LabelCorp plánuje přikládat Zoner Draw 3 CD Label Edition do větších balení svých etiket, poskytovat jej obchodním partnerům k zaváděcím prodejním akcím a vytvářet společné softwarové balíky k vypalování CD-ROM. http://www.cdlabelcorp.com