Zoner software nabízí přednostní registrace domén EU

1. listopadu 2005 | Tiskové zprávy

Ceník evropských domén s koncovkou EU zveřejnila společnost Zoner software. Na adrese www.regzone.cz najdou zájemci ceny registrací v úvodní Sunrise period i ceny volných registrací. V nabídce je také přednostní registrace domén EU.

Zákazník může volit mezi Zlatou pozicí nebo Stříbrnou pozicí. Zlatá pozice v ceně 10 000 Kč garantuje žadateli o doménu, že jeho objednávka v systému regZone.cz bude zpracována mezi prvními. Tak lze získat lepší výchozí pozici pro objednání domény EU v centrálním registru organizace EURid při zahájení některé ze tří fází registrace.

Roční registrace evropské domény vyjde vždy na 449 korun. Pokud se nejedná o volnou registraci, je k této částce nutné připočíst poplatky, které se vztahují k úvodní fázi registrace. Za účast v tzv. Sunrise period zaplatí veřejné subjekty částku 1100 Kč. Držitele ochranných známek vyjde účast v Sunrise period na 1390 korun.

Problematika registrace evropských domén je složitá a to především v souvislosti se spuštěním celého systému registrací domén EU. Projekt regZone.cz proto doplnil nabídku registrace domén o službu Assistance. Ta poskytne majitelům domén odbornou pomoc při podávání žádostí o registraci domény během Sunrise period. Další informace poskytne uživatelům také nový systém obsáhlé nápovědy na http://help.regzone.cz.