Představení zcela nové aplikace Zoner inShop 4

26. září 2006 | Tiskové zprávy

Společnost ZONER software, s.r.o. představí na letošním veletrhu Invex zcela novou, v pořadí již 4., generaci aplikace pro tvorbu a provoz profesionálních internetových obchodů Zoner inShop 4.

Zoner inShop 4 je koncipována jako profesionální služba určena středním a velkým zákazníkům, ale najde si své příznivce i u menších společností, které se chtějí věnovat e-byznysu na profesionální úrovni a hledají řešení, na němž vyrostou. Je psána na zcela nových technologiích a samotnému vývoji předcházely důkladné programátorské i obchodní analýzy. Díky tomu by Zoner inShop 4 měla zaujmout přední místa na trhu, jak tomu je u nynější verze 3.

Zoner inShop 4 čerpá z velkých zkušeností velmi populární služby Zoner inShop 3 a obohacuje se o zcela nové funkce vycházejících z potřeb zákazníků.

Hlavní novinky, na které se můžeme těšit jsou:
  • síťová správa prodejny = libovolný počet správců prodejny s předem definovanými právy pro zápis a čtení
  • podúčty zákazníků = více nákupčích od jedné firmy s předem definovanými právy
  • propracovaný SEO management
  • sofistikované funkce pro jazykové mutace a prodej do zahraničí
  • velká variabilita systému pro B2B
  • a mnoho dalšího…

Oficiální představení služby Zoner inShop 4 bude na veletrhu informačních technologií INVEX, který se koná na Brněnském výstavišti od 9. 10. do 13. 10. a to na stánku společnosti ZONER software, s.r.o., pavilon V, stánek číslo 86.