Zoner Press rozšiřuje knižní nabídku o fantasy literaturu

11. listopadu 2008 | Tiskové zprávy

vydavatelství Zoner Press zařadilo do své nabídky fantasy literaturu. Tento žánr doplňuje a rozšiřuje řadu knih v kategorii „Publikace pro volný čas“.

Jako vlajková loď byla v této edici vybrána Trilogie o černém mágovi od světově uznávané autorky fantasy literatury – Trudi Canavan. Následně po první knize Společenství čarodějů, kterou Zoner Press v současné době uvádí na český trh, vyjdou další díly – Novicka a Nejvyšší lord. Následovat bude trilogie stejnojmenné autorky Věk pěti s jednotlivými svazky: Kněžka bílých, Poslední z divokých a Hlas boží.

Trudi Canavan, autorku bestselerů, kterou znají čtenáři v UK, Austrálii a USA, získala v roce 1999 cenu Aurealis za nejlepší fantasy příběh. Rovněž 1. svazek výše uvedené trilogie – Kněžka bílých (Priestess of the White), který Zoner Press připravuje k vydání, byl nominován na cenu Aurealis 2005 v kategorii Fantasy.

Vydavatelství Zoner Press bude rozšiřovat svoji nabídku fantasy literatury s dalšími zahraničními vydavateli.

Detailní informace, ukázky a kompletní nabídku vydavatelství najdete na internetové adrese www.zonerpress.cz