inShop zněl Radiopalácem (TZ 20/2010)

14. října 2010 | Tiskové zprávy

Ojedinělá akce a první svého druhu v historii inShopu se uskutečnila 22. 9. 2010 v Praze. Do krásné budovy Radiopaláce jsme pozvali všechny naše zákazníky a také potenciální zájemce, abychom jim představili výhody inShopu 4 a novou obchodní strategii inShopu.

Nová obchodní politika a rozdělení inShopu na 3 licence vychází vstříc širokému spektru zákazníků. Jedná se jak o velmi náročné provozovatele eshopů s obraty až stovky miliónů korun ročně – licence Enterprise, tak také o ty, kterým dostačuje e-shop s menším počtem funkcí a nižší cenou – licence Standard.

Zoner inShop 4 Standard
Licence Standard disponuje všemi funkcemi pro správu zboží, objednávek a zákazníků. Podporuje importy a exporty dat. Dále je možné využívat všechny potřebné funkce pro internetový marketing – nastavení SEO, nástroje pro komunikaci se zákazníkem, diskuzní fórum, mailing). Pro cenotvorbu je možné využít nezávislé cenové hladiny a různé skupiny zákazníků.

Zoner inShop 4 Professional
Pokud chce provozovatel e-shopu maximálně využít funkce inShopu, doporučujeme licenci Professional. Podporuje 18 druhů plateb – od platby hotově, přes platby kartou až po splátkové prodeje. Umožňuje prodej do zahraničí nastavením neomezeného množství cizích jazyků i cizích měn. Síťová správa dovolí lépe rozdělit práci na e-shopu. Pro různé domény lze nastavit různé vzhledy, což může vyvolávat dojem různých e-shopů. Součástí této licence je možnost dokupovat další speciální moduly.

Zoner inShop 4 Enterprise
Tato licence běží na samostatném serveru, který je dimenzován na návštěvnost řádově tisíců zákazníků denně. Licence Enterprise je určena pro velmi rozsáhlé a navštěvované e-shopy. Součástí licence jsou všechny dostupné funkce a také vybrané speciální moduly.

Každý účastník obdržel kupón na slevu 100 Kč pro nákup knih z našeho nakladatelství Zoner Press. Po odevzdání vyplněné slosovatelné vstupenky získali účastnící plnou verzi programu Zoner PhotoStudio 12 Professional v hodnotě 990 Kč. Pro všechny pak byl pak připraven bohatý oběd ve formě bufetu.

Na konci programu byli vylosováni 3 účastníci, kteří získali provoz Zoner inShopu Professional na dobu 12 měsíců zdarma. Další tři výherci získali provoz Zoner inShopu Professional na dobu 6 měsíců zdarma.

Na přípravě a realizaci celé akce se významnou měrou podílela společnost DPS technology. Partnerem prezentace byla společnost Cígler software, a.s. a ekonomický software Money.

Bližší informace jsou uvedeny na www.inshop.cz.