Linuxáři využijí SSH u ZONERu naplno (TZ 22/2010)

18. října 2010 | Tiskové zprávy

Společnost ZONER software, provozovatel profesionálních webhostingových služeb Czechia.com, přichází s významným vylepšením svých služeb. Její zákazníci mohou nyní využívat SSH přístup k linuxovému webhostingu a virtuálním serverům.

Jako jedna z mála firem na českém trhu nabízí společnost ZONER software bezpečný SSH přístup ke svým webhostingovým a serverhostingovým službám. Zkušení administrátoři a webmasteři tak získávají výkonný nástroj pro údržbu svých webů.

SSH přístup umožňuje vzdálené připojení k linuxovému serveru, na kterém může správce webu následně spouštět sadu příkazů pro práci s komprimovanými daty, složkami nebo soubory. Výjimečná je také možnost spuštění správce souborů Midnight Commander, který nabídne komfortní správu souborů i pro uživatele s menšími znalostmi Linuxu.

„Zprovozněním SSH přístupu jsme získali významnou konkurenční výhodu a zatraktivnili své služby především pro provozovatele rozsáhlejších webových aplikací. Ti mají nyní více možností, jak pracovat s větším objemem dat přímo na serveru.“, říká Petr Komárek, ředitel internetové divize ZONER software.

Bližší informace najdete na www.czechia.com.