ZONER nabízí nepostradatelný balíček ke každé doméně (TZ 09/2011)

2. května 2011 | Tiskové zprávy

Registrátor domén, společnost ZONER software, rozšiřuje svoji nabídku bezplatných služeb k doméně. Nový balíček obsahuje vytvoření vlastních webových stránek, e-mailovou poštu, fotogalerii nebo e-shop.

Společnost ZONER software nabízí zákazníkům ke všem doménám novou službu. Ta je velmi silným konkurentem obyčejných webových „vizitek“, neboť umožňuje publikování fotografií, vkládání článků nebo zřízení plnohodnotné e-mailové schránky zdarma. Samotný web může mít desítky barevných šablon a jde v něm vytvořit i malý e-shop. Dostupné jsou statistiky návštěvnosti a jazykové verze webu.

„Služba je vhodná pro téměř 40.000 domén našich zákazníků, které prozatím čekají na využití. Nahrávání fotek na web si oblíbí třeba rodiny s dětmi. Obchodní potenciál domén mohou navíc využít podnikatelé, kteří zde za pár minut vytvoří nový web,“ potvrdil Petr Komárek, ředitel internetové divize.

Služba se svým rozsahem stává unikátem mezi konkurenčními bezplatnými službami k vlastní doméně. Jedná se o upravenou variantu placené služby inPage, kterou ZONER nabízí svým zákazníkům od roku 2007, a která má přes 2.000 aktivních uživatelů.

Novou službu s názvem inPage Mini je možné zřídit ke každé zaparkované doméně pod správou ZONER software. V centru administrace stačí pouze v jednom kroku nastavit provoz na zvolené hostingové variantě – inPage Mini. Nabídku webových stránek zdarma k doméně mohou využít nejen všichni stávající zákazníci, ale i zákazníci noví, kteří si doménu u ZONERu objednají nebo ji převedou od jiného poskytovatele.

Další informace v novince na www.czechia.com.