ZONER software vypouští pro světové trhy novou verzi Zoner Photo Studio FREE (TZ 11/2011)

28. června 2011 | Tiskové zprávy

Brněnská firma ZONER software, výrobce populárního softwaru na správu, editaci a sdílení digitálních fotografií – Zoner Photo Studio, vypouští na světové trhy novou verzi svého produktu Zoner Photo Studio FREE. Tato verze vychází z komerčně úspěšného produktu Zoner Photo Studio 13 a jak název napovídá, je zdarma.

„Pokračujeme v naší expanzi a postupném budování značky na zahraničních trzích, proto je vydání nové verze produktu Zoner Photo Studio FREE pro tyto regiony zcela logickým krokem,“ vysvětluje Jaroslav Kucek, ředitel obchodu a marketingu divize software. Zoner Photo Studio FREE obsahuje oproti placeným verzím programu Zoner Photo Studio 13 pouze vybrané funkce, které umožňují základní operace s digitálními fotografiemi a jejich sdílení v prostředí internetu.

„Produkt ocení především méně nároční domácí uživatelé, chceme tak plně konkurovat desítkám dalších bezplatných produktů k podobným účelům,“ dodává Jaroslav Kucek.

Zoner Photo Studio FREE je dostupné v anglickém, německém, francouzském, italském, ruském a čínském jazyce. Je určeno výhradně k osobnímu a nekomerčnímu užití s operačním systémem Windows XP, Vista nebo Windows 7.

Na rozdíl od placených verzí poskytujeme uživatelům Zoner Photo Studio FREE podporu pouze ve formě FAQ, uživatelských diskuzních fór a sociálních sítí, které jsou k dispozici na webové prezentaci produktu free.zoner.com.